Underviser

Pasi VÄlimaa

Pasi Välimaa er uddannet fra både Stockholms Universitet og Konstfackskolen i Stockholm. Pasi Välimaa er en af Nordens ypperste tekstilkunstnere og arbejder især med meget fine farvebearbejdninger af tekstiler, der alle indgår i hans kunstneriske udsmykninger. Pasi Välimaa har talrige udstillinger bag sig i både ind og udland, han har arbejdet scenografisk og har været gæsteunderviser på flere uddannelsesinstitutioner bl.a. Beckmans Designhögskola, Capellagården og Umeå’s Universitet. Siden 2009 har han været professor i tekstil på Stensby, Göteborgs Universitet.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.