Underviser

Tina Robinson

Tina Robinson har en B.A. i Dramatic Arts fra Mills College. Hun har læst klassisk skuespil i London, før hun specialiserede sig i stage fight og blev certificeret underviser gennem the Society of American Fight Directors. Tina har også startet Nordic Stage Fight Society, hvor hun underviser stuntmen, skuespillere og børn. Ud over at have optrådt i tre Crazy Christmas Cabarets, på Pantomime Teatret i Tivoli, i et Commedia dell’arte show, med Danmarks Radio og med sit eget team af performance fighters har Tina bl.a. arbejdet for Tøjhusmuseet og mange forskellige koreografer verden over.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.