Underviser

Michael Thomsen

Michael Thomsen er uddannet datalog, men har gennem de seneste 15 år beskæftiget sig med innovation, både inden for industrien og i forskningsverdenen. I 1991 blev han ansat i LEGO Gruppens produktudviklingsafdeling, LEGO Futura, og han tilbragte de næste 8 år med at udforske koblingen mellem børns leg, LEGO ideen og digitale medier. Fra 1993-96 var han leder af LEGO Futura Boston Branch, der agerede som bindeled til MIT Media Lab og udviklede teknologibaserede legekoncepter, og fra 1996-99 var han som forskningschef med til at opbygge den strategiske satsning, SPU Darwin, der for alvor trak LEGO Gruppen ind i det digitale domæne.

I 1999 forlod Michael LEGO Gruppen til fordel for Interactive Institute (www.tii.se) i Sverige, hvor han som forskningschef var med til at opbygge en national innovationsorienteret forskningsinstitution i skæringsfeltet mellem teknologi, kunst og akademisk forskning, og siden oktober 2004 har han arbejdet med lignende initiativer i Danmark. Han er i dag i gang med at opbygge en konsulentvirksomhed inden fro radikal innovation, dvs. innovation der ændrer individer, organisationer eller samfunds virkelighedsforståelse.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.