Nyhedsbrev udsendt den 2017-01-06

Artist Talk med Kirk Baltz på Betty Nansen Teater

 

Kom og oplev skuespiller og mesterlærer Kirk Baltz i samtale med skuespiller og journalist Peter Pilegaard d. 29.1.2017 på Betty Nansen fra kl. 15-17.

Efter-og videreuddannelsen er heftigt stolte over at kunne præsentere denne samtale, som er optakt til en workshop med Kirk Baltz for professionelle skuespillere. Kirk Baltz slog igennem med sin rolle i Tarantinos legendariske Resevoir Dogs. Kirk Baltz har sideløbende med sin blomstrende skuespillerkarriere altid undervist og hjulpet skuespillere til at skabe stærke og slagkraftige præstationer foran kamera såvel som på scenen. 

Kom og hør om Kirk Baltz erfaringer som underviser, skuespiller, mesterlærer og kunstner.
Kom og stil en masse spørgsmål!

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig pga. begrænset plads. Tilmeld dig her.

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.