<< TILBAGE

Tidligere kursus 2008

Rytmik og bevægelse

Skolen for Moderne Dans og Efteruddannelsen tilbyder i forbindelse med ’Master in Dance Partnership’, 3 kurser for musiker/komponister i efteråret 2008.

  • Introduktionskursus i Musik og Dans
  • KEDJA – Nordisk møde om koreografi og dans
  • Rytmik og bevægelse.

Kurserne danner samlet en indføring i relationen mellem musik og dans. Dels set fra den pædagogiske synsvinkel, dels den koreografiske/kompositoriske og dels fra den udførelsesmæssige (praktiske).

Der er skriftligt arbejde, egne ’research’ og praktisk opgave forbundet med at følge de tre kurser.

Ved deltagelse i alle tre kurser er kursusprisen 4000,- kr. Ellers koster hvert kursus 1500.- kr.

UNDERVISERE: KIM HELWEG, SHEILA DE VAL m.fl.

Sheila de Val er uddannelsesleder for Danseformidleruddannelse ved Skolen for Moderne Dans. Hun er uddannet danser fra Dartington College of Arts og underviser fra Rolle College Exmouth i 1975. Har desuden studeret Horton og Limón teknik hos Alvin Ailey. Har siden arbejdet som danser og underviser (bla. Janet Smith and Dancers UK, Mary Anthony Dance Theatre USA, Rolle College UK og Iwanson Dance Company München) Er co-kunstnerisk leder af Uppercut Dance Theatre, hvor hun også har arbejdet som danser, koreograf og underviser.

Kim Helwig er uddannet i musik ved Københavns Universitet 1977. Arbejder som komponist inden for alle genrer (symfonisk musik, kammermusik, jazzensembler, elektronisk musik, teater og film) og som repetitør og arrangør (bl.a. Det Kgl. Teater, Pantomimeteatret, Aarhus Teater, DR). Har desuden arbejdet som underviser på danser- og koreografuddannelsen på Skolen for Moderne Dans siden 2001. http://ankerstjernemusic.dk/
<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.