<< TILBAGE

Tidligere kursus 2008

New York

Workshop og Master Classes i New York

Turen byder på to forskellige tværfaglige workshops og 2 Master Classes med henholdsvis en operasanger og en stor filmpersonlighed. Derudover vil der blive rig mulighed for at dyrke New Yorks kulturliv og se forestillinger i alle genre og afskygninger i denne by, der aldrig sover.

Dansk Skuespillerforbund, Det Danske Musical Akademi og Statens Teaterskole - Efteruddannelsen er gået sammen om at planlægge turen til New York, der henvender sig til skuespillere, dansere og sangere.

Troika Ranch

Workshop 1 er med det legendariske dansekompagni Troika Ranch, der arbejder med installationer og teknologi. Workshoppen fokuserer på integrationen mellem performer og interaktive medier. Der kræves ingen forkundskaber for at deltage, men man skal have en nysgerrighed og interesse i hvordan computerteknik og projektioner kan være medspillere til performeren. Mark Connelio fra Troika Ranch er manden der opfandt computerprogrammet Isadora som er blevet en verdensomspændende succes og en af grundpillerne i arbejdet med teknologi på scenen. www.troikaranch.org.

Casting og forberedelse

2. halvdel af New Yorker turen er delt op i to mindre intense workshops.
De to første dage vil være med instruktør og acting coach Gigi van Deckter. Tidligere skuespiller, og nu også underviser i castingteknik samt kamera tække-og teknik. Arbejdet vil være fokuseret på at skabe tryghed foran et kamera og i en casting situation, i særdeleshed som den forløber i udlandet. Der sigtes mod, at hver enkelt deltager får større bevidsthed om egne svagheder og styrker foran et kamera.

De sidste to dage arbejdes der med Jim Bonney og hans "Emotional Preparations for the Actor". Jim Bonney arbejder med fuldt ud at kunne give udtryk for autentiske følelser. Ligeledes vil der blive arbejdet med at gå rent ind i en følelse, hvortil der gives meget konkrete værktøjer. Arbejdet skal ses som en "overbygning" til Meisner-teknik og har således mere fokus på instrumentet end udførelsen. Workshoppen finder sted under den stemningsfulde Drama Book Shop. www.jimbonneyacting.com  

Begge workshops henvender sig til alle tre faggrupper og ansøgerne kan ved tilmelding skrive i rubrikken cv hvilken workshop de ønsker at deltage i. Det kan dog ikke loves at man får sit ønske opfyldt, men vi kan love at begge workshops er på et super højt niveau og med et fagligt indhold der vil virke stimulerende på alle.

M.a.o. alt i alt en rigtig New Yorker oplevelse på absolut højeste niveau.


<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK