<< TILBAGE

Tidligere kursus 2008

Slaget om fremtidens scene

 

Efteruddannelsen arrangerer i samarbejde med Odsherred Teater og Dansk Skuespillerforbund en dag om oplevelsesøkonomi og brugsteater – nye ord der bliver brugt mere og mere, men hvad betyder de egentlig for en scenekunstner?
Erhvervslivet efterspørger medarbejdere der har en ukonventionel tilgang til deres omgivelser og kan udfordre gamle vaner. Medarbejdere der er i stand til at navigere og skabe nytænkning. I den sammenhæng kan Scenekunstneren bruges som en kreativ outsider, der kan forandre, udvikle og udfordre det bestående.
Før blev det ikke regnet for fint at lave kommercielt arbejde med den ”anden verden” - i dag er det mere almindeligt. Men det rejser stadig en masse spørgsmål: Er det for meget på erhvervslivets præmisser? Hvem har ansvaret for at scenekunsten udvikles og at den faglige dimensionen også omfatter andet end det traditionelle område? Hvordan bevarer man sin kunstneriske integritet?

Seminaret ønsker at få scenekunstnere til at se det store potentiale de har, også uden for den traditionelle teaterscene og at inspirere deltagerne til at starte egne initiativer og projekt, ved at finde nye kreative sider hos dem selv.

Deltagerne får gennem foredrag og workshops:

· sat fokus på alle de talenter en scenekunstner har og kan tilbyde erhvervslivet
· et netværk af både kunstnere og konsulenter fra erhvervslivet
· inspiration til at udvide sin faglighed
· praktiske input om selvstændig virksomhed 

Odsherred Teater lægger rammerne omkring dagen og viser deres forestilling "Gå gennem bjerget" - en forestilling om depressionens anatomi, som bl.a. er skabt med støtte fra Lundbeck Institute.

 
 

 

 

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK