<< TILBAGE

Tidligere kursus 2009

Casting, Ålborg

I samarbejde med Dansk Skuespillerforbund og Aalborg Teater.

Kurset giver et bud på, hvordan man bliver bedre til at gå til casting - og får mest muligt ud af det. Deltagerne træner hele casting-processen og får konkrete værktøjer, som kan afmystificere processen og give plads til den professionelle, afslappede holdning, der er nødvendig i en casting situation.

KURSET GENNEMGÅR:

  • Hvordan man bedst muligt forbereder sig på en casting?
  • Teknik og viden omkring casting
  • Øvelser i scenearbejde, rekvisitter og 'set'
  • Castinginterview
  • Hvilke kriterier en caster, en instruktør og en producent opstiller?
  • Coldreading
  • Samtale og vurdering af fotos og showreels
  • Stresshåndtering  

Undervisere: Lene Beyer og Anja Philip

Lene Beyer har siden 1999 organiseret seminarer i filmskuespil og filminstruktion. Hun leder ugentlige træningsgrupper i sit studio i München og arbejder desuden som personlig coach for skuespillere og instruktører i forbindelse med film- og fjernsynsproduktioner i både ind- og udland.

Anja Philip har castet siden 1994. De første fem år arbejdede hun sammen med Tine Sætter-Lassen. Derefter startede hun Casteriet, som hun stadig kører. Anja har castet ca. 25 spillefilm, heriblandt "Okay" og "Reconstruction", 350 reklamefilm og 5 tv-serier.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.