<< TILBAGE

Tidligere kursus 2008

Tidsbaserede medier

Sensorer, bevægelses genkendelse, interaktion med lys, lyd, krop og projektioner er blandt de digitale væktøjer, der efterhånden er blevet helt almindelige i meget teater- og kunstsammenhæng. Med ny, billig teknologi og software er det muligt at rigge selv de mindste teater og performance trupper op til at anvende og lege med de digitale virkemidler. 

På dette kursus afprøves en række opstillinger med computer, projektorer, lys, lyd og kameraer. Der er fokus på praktiske erfaringer, som kan overføres direkte til studiet hjemme - vi anvender billig hardware såsom webcams og billig software. Der gives desuden vejledning i, hvordan man konstruerer et ideelt mindre set-up selv og dermed selv kan gå i gang med at eksperimentere, så snart kurset er slut.
 
 

UNDERVISER: SIMON MOE

Simon Moe er uddannet datalog og har siden 94 arbejdet med kreative, illusoriske og formidlende aspekter ved digitale teknologier. Han interesserer sig for, hvordan computeren kan blive et redskab, som understøtter vores mange sanser i stedet for at begrænse dem. De sidste par år har Simon både undervist indenfor teater og været med i teaterproduktioner, hvor man har brugt digitalt styrede projektioner, lys og lyde som udgangspunkt for fortælleform og rumdannelse.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.