<< TILBAGE

Tidligere kursus 2008

Tidsbaserede medier

Sensorer, bevægelses genkendelse, interaktion med lys, lyd, krop og projektioner er blandt de digitale væktøjer, der efterhånden er blevet helt almindelige i meget teater- og kunstsammenhæng. Med ny, billig teknologi og software er det muligt at rigge selv de mindste teater og performance trupper op til at anvende og lege med de digitale virkemidler. 

På dette kursus afprøves en række opstillinger med computer, projektorer, lys, lyd og kameraer. Der er fokus på praktiske erfaringer, som kan overføres direkte til studiet hjemme - vi anvender billig hardware såsom webcams og billig software. Der gives desuden vejledning i, hvordan man konstruerer et ideelt mindre set-up selv og dermed selv kan gå i gang med at eksperimentere, så snart kurset er slut.
 
 

UNDERVISER: SIMON MOE

Simon Moe er uddannet datalog og har siden 94 arbejdet med kreative, illusoriske og formidlende aspekter ved digitale teknologier. Han interesserer sig for, hvordan computeren kan blive et redskab, som understøtter vores mange sanser i stedet for at begrænse dem. De sidste par år har Simon både undervist indenfor teater og været med i teaterproduktioner, hvor man har brugt digitalt styrede projektioner, lys og lyde som udgangspunkt for fortælleform og rumdannelse.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK