<< TILBAGE

Tidligere kursus 2007

Another View

Another View er et samarbejde mellem Camp X og Statens Teaterskole – Efteruddannelsen og er en opfølgning på Efteruddannelsens symposium The Double View (april 2007).

Another View henvender sig til scenekunstnere, skribenter og anmeldere og giver en introduktion til det postdramatiske teater. Afsættet tages i Forced Entertainments forestilling The World in Pictures som spiller på Camp X Falkoner Salen d. 17.-18. December.

Instruktøren Tim Etchells (UK) giver en personlig beretning om sit postdramatiske projekt Forced Entertainment

Dr. Andrew Quick (UK) fra Centre for the Advanced Study of Contemporary Performance Practice (CASCPP), Lancaster University præsenterer teorien om det postdramatiske teater og giver eksempler på førende scenekunstnere i feltet.

Monna Dithmer(DK) modererer dagen og står for den afsluttende diskussion.

link til Program

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.