<< TILBAGE

Tidligere kursus 2007

Meisnerteknik for instruktører

Meisnerteknik er en konkret arbejdsmetode, der fokuserer på nærvær og samarbejde. Metoden klæder instruktørerne på, så de bliver bedre til at få skuespillerne til at arbejde sammen på mange niveauer. Deltagerne får konkrete redskaber, så de bedre kan hjælpe skuespilleren med at skabe en dramatisk situation, forstå karakterens funktion, finde ind til kernen og koncentrere sig om det, der er spilbart.

UNDERVISER: SARAH BOBERG

Sarah Boberg er uddannet som skuespiller og underviser i New York på bl.a. Actors Studio og William Esper Studio. Sarah har undervist både instruktører og manuskriptforfattere på Den Danske Filmskole samt skuespileleverne på Filmhøjskolen i Ebeltoft såvel som på Århus-, Odense- og Statens Teaterskole.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.