<< TILBAGE

Tidligere kursus 2007

Rytme, krop og følelse

“Følelse er en rytme organiseret i præcise bevægelser “ - Platon

Kurset tager afsæt i Meyerholds og Chekhovs teorier. Deltagerne vil beskæftige sig med, hvordan man skaber en stærk forbindelse mellem billeder, bevægelser, følelser og tekst. I arbejdet med disse elementer og deres indbyrdes forhold bliver kunstneren i stand til at kommunikere på forskellige planer. Endvidere undersøges fundamentet for scenisk nærvær og en organisk spillemåde.
Kurset blander forskellige teknikker i skuespil og dans og skaber dermed et fælles sprog.

UNDERVISERE: ROBERTO ROMEI

Roberto Romei er skuespiller og instruktør. Han underviser i Physical Training, Acting og Actor's Direction på Accademia Nazionale d’Arte Drammatica “S. D’Amico” i Rom, på Filmskolen i Rom og på Institut del Teatre i Barcelona. Han arbejder som instruktør hos forskellige teaterkompagnier i både Italien og Spanien.


<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.