<< TILBAGE

Tidligere kursus 2007

Dubbing - københavn

- I samarbejde med DSF

Hvad er dubbing? Hvad er de grundlæggende teknikker i dubbing, og hvordan hænger dubbing sammen med bl.a. produktion af animerede film?

På dette kursus får deltagerne et indblik i, hvad det vil sige at dubbe. Og de stifter bekendtskab med de basale teknikker, der er nødvendige at kende til, når man fx lægger stemme til bl.a. tegnefilm. Kurset giver deltagerne en idé om, hvad hele dubbingdimensionen handler om, og hvor mange kræfter det indimellem koster at sidde bag mikrofonen. Deltagerne indtaler en kort tegnefilm i løbet af de 5 lærerige dage, som fremvises på sidste kursusdag.

UNDERVISER: CHRESTEN SPEGGERS SIMONSEN

Chresten Speggers Simonsen er skuespiller, instruktør og tekstforfatter og har været kreativ leder på Camp-David siden maj 2004. Som instruktør og stemme-caster har han arbejdet på adskillige biograffilm, tegnefilm, serier og dokumentarprogrammer for både TV2 og DR. Han underviser 3. års eleverne på Statens Teaterskole i indtaling og dubbing og har afholdt kurser for Dansk Skuespillerforbund siden 2000.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.