<< TILBAGE

Tidligere kursus 2007

Filmskuespil - basic, København

Basic

- i samarbejde med DSF

10 dage foran kameraet giver arbejdsmetoder, hjælpemidler og tips til, hvordan man forbereder sig som skuespiller til en film- eller tv-rolle. Og med kameraet som en integreret del af forløbet lærer deltagerne at vurdere deres egen præstation, for bedre at kunne omsætte instruktørens anvisninger. Kvaliteten af skuespillerens arbejde bliver derved mere uafhængigt af instruktør og produktion. Deltagerne
arbejder med filmskuespil vs. teaterskuespil, kreativ frihed trods tekniske begrænsninger, øvelse i kamerateknik, close-ups, castings, rolleudvalg og spørgsmål omkring showreels, manuskriptanalyse og simulerede optagelsessituationer. De scener, der bliver optaget i løbet af dagen, vises og vurderes i fællesskab. Forløbet holder fokus på følgende punkter:

• Oversættelse af instruktørens anvisninger til spilbare mål
• På settet: Hvordan tackler man stress og koncentrationsmangel?
• Layerings: Hvordan bliver en rolle nuanceret og fordybet?
• Kameraets blik og tempo
• Kendskab til filmteknikkernes arbejde: kamera, lyd, lys, script etc.

UNDERVISER: LENE BEYER

Lene Beyer har siden 1999 organiseret seminarer i filmskuespil og filminstruktion. Hun leder ugentlige træningsgrupper i sit studio i München og arbejder desuden som personlig coach for skuespillere og instruktører i film- og fjernsynsproduktioner i både ind- og udland.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.