<< TILBAGE

Tidligere kursus 2006

TEATERPÆDAGOGIK

Opfølgning

- i samarbejde med Teatervidenskab, Københavns Universitet

Kurset henvender sig til undervisere i drama og teater. For at deltage på kurset forudsættes det derfor, at deltagerne er fortrolige med basale undervisningsteknikker og evt. allerede har gennemført Teaterpædagogik I.

Kurset er et inspirations- og fordybelseskursus i undervisningsteknikker. Deltagerne vil få inspiration til flere måder at rammesætte et undervisningsforløb på. Vi skal bl.a. beskæftige os med, hvordan man kan styre improvisationer, så de fungerer dramaturgisk – og se på alternative metoder til godt samspil.

De præsenterede arbejdsformer tager alle afsæt i en forståelse af eleverne som teaterkunstnere, så kurset vil lægge særlig vægt på refleksionen med eleverne. Netop derfor lærer deltagerne at stille konstruktive spørgsmål til gruppen af elever, således at deltagerne stimulerer dem til at forstå og erkende teaterkunstens særegne sprog.

UNDERVISER: LENE KOBBERNAGEL

Lene Kobbernagel, cand. mag i Teatervidenskab, er til dagligt underviser og udvikler af faget drama- og teaterpædagogik på Teatervidenskab, Københavns Universitet. Hun har stor erfaring med at få unge mennesker til at spille fedt teater. Siden 1996 har hun undervist i drama og lavet teaterproduktioner i gymnasier, folkeskoler, musikskoler, og i kulturelle foreninger.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.