<< TILBAGE

Tidligere kursus 2007

Producentudvikling IV

- Teamwork 

En producent har mange opgaver og ansvaret for at et projekt bliver ført til vejs ende så succesfuldt som muligt. Det kunstneriske produkt skal identificeres og markedsføringsmaterialet skal afspejle det produkt der skal sælges. Men et projekts potentiale kan kun blive realiseret hvis man tror på det kollektivt, som et team. Deltagerne får redskaber til at lægge planer og strategier som hjælp til at navigere i de projektrrelaterede omgivelser og opnå planlagte mål.

Under de sidste 20 år har George Skalkogiannis og Memoranda 60 været involveret i udvikling, ledelse, markedsføring, og salg af kommende og etablerede kunstnere. Under denne proces har de været nødt til at håndtere utallige forhindringer, spørgsmål og udfordringer. Dette har forsynet dem med den ekspertise, der i dag gør dem i stand til at coache kunstnere og kunstorganisationer.

Memorandas kurser fokuserer på karriere udvikling og samarbejde. Følgende punkter er en opsummering af de temaer der gennemgås under kurset.

- Identifikation af det kunstneriske produkt
- Evaluering af fortiden og nutidens status og ressourcer
- Undersøgelse af forskellen mellem hård og blød viden og denne videns indflydelse på udviklingen af et arbejdsteam.
- skabelsen af et arbejdsteam der på en kreativ måde, kan håndterer forhindringer?
- Identifikation af potentielle markeder
- Udvikling af markedsførings strategier
- Udvikling af de nødvendige værktøjer der skal til for at udføre de besluttede strategier - Udarbejdelse af en arbejdsproces der hjælper kunstneren og/eller organisationen til at prioriterer og fokuserer på de ressourcer der er nødvendige for  at få succes
- Diskutere sociologiske og teknologiske trends der påvirker kunstneren

De to første undervisningsdage er fælles. Under de to efterfølgende dage får deltagerne lejlighed til - gennem individuel coaching- at finde løsninger på netop deres specifikke behov og problemstillinger. De individuelle sessioner varer ca. 2 timer pr. deltagere.

OBS: Arbejdssprog: Engelsk

 

UNDERVISER: GEORGE SKALKOGIANNIS 

George Skalkogiannis, Memoranda Productions. Bachelor of Fine Arts, also studied at the Centre d’Arts d’Orfor. In charge of tour management and coordination, marketing, career development and strategic development for The Tudor singers of Canada, La La La Human Steps, Ultima Vez and Carbone 14 a.o. Director of Development for Daniel Leveillé Danse, Roger Sinha Dance and for Dave st Pierre. Presently, Mr. Skalkogiannis has advised and consulted many artists and has been invited to present numerous workshops throughout the world.


<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.