<< TILBAGE

Tidligere kursus 2007

Oplæsning

- et kursus hvor deltagerne lærer at fortolke og formidle en tekst. Der arbejdes med at skabe en overordnet tanke der levendegør teksten bl.a. gennem frasering, tempo og dynamik.

Kurset er lagt op som både fælles og individuel undervisning. Den 5 og den 8. juni er der fælles undervisning og den 6. juni er det individuelt arbejde i to grupper.

Deltagerne skal selv medbringe en tekst som de skal arbejde med.

UNDERVISER: LENE KLEINSCHMIDT

Lene Kleinschmidt. Uddannet cand.mag. i dansk og retorik fra Københavns Universitet i 1984. Arbejder desuden på Danmarks Radio med speaktræning og træning af studieværter (bl.a. TV-Avisen, Radioavisen og kultur-programmer) og afholder kurser i retorik, personlig gennemslagskraft og mundtlig kommunikation (bl.a Jyske Bank, Dansk Magisterforening, individuelle chefkurser).

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.