<< TILBAGE

Tidligere kursus 2007

Stand Up

Som skuespillere er vi vant til at sige andre forfatters ord, og vi er vant til at blive dirigeret rundt på scenen af en instruktør i en scenografi og et kostume vi ikke selv har været med til at bestemme udseende af – og det eneste vi kan er ”kun” at krydre med vores egen fortolkning af teksten – dog i samarbejde med en instruktør! Som Stand Up komiker bestemmer du ALT selv. Nu har du muligheden for at prøve Stand Up genren af under kyndig vejledning af skuespilleren og Stand Up komikeren Gordon Kennedy. Med udgangspunkt i din egen dagligdag, og artikler i aviser og ugeblade, bygges en række one-liners og små pudsige betragtninger op som kan bruges til dit helt eget personlige stand up program.

Så: Hvad er det fede ved at stå alene på en scene, med dit eget materiale/manus, og ingen til at fortælle dig hvor du skal gå og stå! Det er den ultimative sceniske tilfredsstillelse - når det går godt! Når det går skidt er det et helvede – Derfor er der måske mange skuespillere der ikke tør kaste sig ud i Stand Up Comedy

Tør du ? Så er Stand Up kurset måske noget for dig.

 

UNDERVISER: GORDON KENNEDY

Gordon Kennedy er uddannet skuespiller på Skuespillerskolen v/Århus Teater i 1992. Han fik sit store gennembrud, da han sammen med makkeren Timm Vladimir medvirkede i DR´s ungdomsprogram ”Transit” i 1995-1997. Han begyndte kort tid efter sin uddannelse at lave "Stand Up Comedy" og har gjort det sideløbende med sin karriere som skuespiller lige siden. Han har medvirket i selvskrevne sketch-shows på tv og har spillet alt fra Nisse i Nissebanden på Nørrebros Teater til Jean De France på Ålborg Teater og senest en Jaloux Ægtemand i Harold Pinter's "The Collection" som i øvrigt blev spillet på engelsk!

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK