<< TILBAGE

Tidligere kursus 2017

Dubbing ved Chresten Speggers

 

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser

Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Hvad er de grundlæggende teknikker i dubbing, og hvordan hænger dubbing sammen med blandt andet produktionen af tegnefilm og andre animerede film? Kurset giver et indblik i, hvad det vil sige at dubbe, og deltagerne stifter bekendtskab med de basale teknikker, man skal kende, når man lægger stemme til blandt andet tegnefilm.

På kursets sidste dag indtales en stemmeprøve, og denne vil, sammen med et udvalg af det der er blevet indtalt i ugens løb, efterfølgende blive sendt til kursusdeltageren.

Underviser: Chresten Speggers Simonsen, Camp David

Chresten Speggers Simonsener skuespiller, instruktør og tekstforfatter og har været kreativ leder på Camp-David siden maj 2004. Som instruktør og stemme caster har han arbejdet på adskillelige biograffilm, tegnefilm, serier og dokumentarprogrammer for både TV2 og DR. Han underviser 3. års eleverne på Statens Teaterskole i indtaling og dubbing og har afholdt kurser for Dansk Skuespillerforbund siden 2000.

I samarbejde med Dansk Skuespillerforbund

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK