<< TILBAGE

Tidligere kursus 2017

Introduktion til dramatisk Skrivekunst

 

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser

Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Kurset/workshoppen retter sig til alle scenekunstnere med en ambitiøs, men endnu uafprøvet interesse for at skrive scenedramatik. Kurset/workshoppen vil med både teoretiske og praktiske processer introducere og udfolde dramatikkens grundlæggende principper over to dage på Odsherred Teatercenter d. 23. og 24. februar, kl. 9.30-15.00. Som deltager skal man indstille sig på at skrive i eftermiddagstimerne.

Kurset/workshoppen varetages af dramatiker og manuskriptforfatter Jakob Weis.

Jakob Weis (f. ´70) dramatiker, manuskriptforfatter og manuskriptkonsulent. Har skrevet mere end tredive teatermanuskripter siden sin debut i 1993. Vinder af 2 Reumert-priser som Årets Dramatiker for hhv. ”Udslet Hornsleth” i 2011 og ”Helmer Hardcore” og ”Håndbog i overlevelse” 2007, og har været nomineret 4 gange. Skaberen bag Den danske Faktionstrilogi, med forestillingerne ”Udslet Hornsleth”, ”Casper Christensen Komplekset” og ”Von Trier – persona non grata”. Af andre værker kan nævnes ”Toves værelse”, ”Bang og Betty”, ”Pelsjægerne”, ”Pitbull”, ”Extrem Sport” og dobbeltmonologen ”Døden i Venedig – Drengen i Venedig”.  Skriver desuden til film, radio, animation, pc-spil og debuterede i 2016 som opera-liberettist med ”Hamlet in absentia”.  I øvrigt juryformand for manuskript-konkurrencen Dramatisk Debut, samt underviser og uddannelses-mentor på Dramatikeruddannelsen i Århus.

Oversat til bl.a engelsk, fransk, spansk og svensk.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK