<< TILBAGE

Tidligere kursus 2017

Introduktion til dramatisk Skrivekunst

 

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser

Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Kurset/workshoppen retter sig til alle scenekunstnere med en ambitiøs, men endnu uafprøvet interesse for at skrive scenedramatik. Kurset/workshoppen vil med både teoretiske og praktiske processer introducere og udfolde dramatikkens grundlæggende principper over to dage på Odsherred Teatercenter d. 23. og 24. februar, kl. 9.30-15.00. Som deltager skal man indstille sig på at skrive i eftermiddagstimerne.

Kurset/workshoppen varetages af dramatiker og manuskriptforfatter Jakob Weis.

Jakob Weis (f. ´70) dramatiker, manuskriptforfatter og manuskriptkonsulent. Har skrevet mere end tredive teatermanuskripter siden sin debut i 1993. Vinder af 2 Reumert-priser som Årets Dramatiker for hhv. ”Udslet Hornsleth” i 2011 og ”Helmer Hardcore” og ”Håndbog i overlevelse” 2007, og har været nomineret 4 gange. Skaberen bag Den danske Faktionstrilogi, med forestillingerne ”Udslet Hornsleth”, ”Casper Christensen Komplekset” og ”Von Trier – persona non grata”. Af andre værker kan nævnes ”Toves værelse”, ”Bang og Betty”, ”Pelsjægerne”, ”Pitbull”, ”Extrem Sport” og dobbeltmonologen ”Døden i Venedig – Drengen i Venedig”.  Skriver desuden til film, radio, animation, pc-spil og debuterede i 2016 som opera-liberettist med ”Hamlet in absentia”.  I øvrigt juryformand for manuskript-konkurrencen Dramatisk Debut, samt underviser og uddannelses-mentor på Dramatikeruddannelsen i Århus.

Oversat til bl.a engelsk, fransk, spansk og svensk.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.