<< TILBAGE

Tidligere kursus 2016

Conversation about Performing Arts - Hito Steyerl

Dansere iklædt gylden spandex og motion capture-teknologi overvåges af armerede droner, mens Deutsche Bank accelererer lysets hastighed for at profitoptimere højfrekvenshandel med aktier.
 
Lyder det forvirrende? Jovist. Men i den tyske kunstner Hito Steyerls mesterlige videoinstallation Factory of the Sun går dans og koreografi, computerspil, systemkritik og scenografi på forunderlig vis op i en højere enhed. Værket vakte sensation på Venedig Biennalen 2015 og har skandinavisk premiere ved Kunsthal Charlottenborgs udstilling i december måned. 
 
Den Danske Scenekunstskole Efter- og videreuddannelse har i samarbejde med Kunsthal Charlottenborg arrangeret en artist talk med Hito Steyerl, hvor hun vil fortælle om Factory of the Sun og nyere projekter.
 
Det foregår til ferniseringen d. 7. december kl. 17.00 i Kunstakademiets festsal. Tilmelding er ikke nødvendig.
 
Læs mere om udstillingen HER.
 
En artist talk arrangeret i samarbejde med
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.