<< TILBAGE

Tidligere kursus 2016

Kunst og kulturformidling

INVITATION TIL TOPMØDE OM KULTURFORMIDLING

Den Danske Scenekunstskole, Efter- & videreuddannelse indbyder til TOPMØDE om fremtidens kulturformidleruddannelse. Vi inviterer dig til et heldagsseminar på Teatercenter Odsherred i Nykøbing Sj. med samtaler, oplæg og værdiskabende debat. Du vil møde repræsentanter for hele den danske kulturscene, organisationer, politikere, uddannelsesinstitutioner, Interesseorganisationer, ministerier, forskere, tidligere studerende, undervisere, kunstnere mv.

Vi har inviteret en bred repræsentation af nøglepersoner, der alle kan bidrage positiv dialog. 

Kulturformidling med kunstnerisk afsæt

Den Danske Scenekunstskole udbyder i samarbejde med UCSJ diplomuddannelse i kunst og kulturformidling. Uddannelsen har vægt på formidling via kunstneriske skabende processer. Vi mener at det på nuværende tidspunkt er vigtigt at tage en dialog om hvordan kulturformidling skal tilbydes fremover. Alt dette og meget mere vil vi gerne høre din mening, og indbyder derfor til dialog.

Det politiske og kunstneriske landskab

Når vi ser på både det politiske landskab i dag, så gives der meget opmærksomhed til de nye reformer og målstyret undervisning. Den holdning vil vi gerne udfordre og have en dialog om hvordan vi kan tænke kunstneriske skabende processer og professionelle kunstnere mere ind i formidlingen.

Vi håber at du vil dele din viden, din holdning og dine erfaringer med os til TOPMØDE om kulturformidling.  

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK