<< TILBAGE

Tidligere kursus 2016

Kunst og kulturformidling

INVITATION TIL TOPMØDE OM KULTURFORMIDLING

Den Danske Scenekunstskole, Efter- & videreuddannelse indbyder til TOPMØDE om fremtidens kulturformidleruddannelse. Vi inviterer dig til et heldagsseminar på Teatercenter Odsherred i Nykøbing Sj. med samtaler, oplæg og værdiskabende debat. Du vil møde repræsentanter for hele den danske kulturscene, organisationer, politikere, uddannelsesinstitutioner, Interesseorganisationer, ministerier, forskere, tidligere studerende, undervisere, kunstnere mv.

Vi har inviteret en bred repræsentation af nøglepersoner, der alle kan bidrage positiv dialog. 

Kulturformidling med kunstnerisk afsæt

Den Danske Scenekunstskole udbyder i samarbejde med UCSJ diplomuddannelse i kunst og kulturformidling. Uddannelsen har vægt på formidling via kunstneriske skabende processer. Vi mener at det på nuværende tidspunkt er vigtigt at tage en dialog om hvordan kulturformidling skal tilbydes fremover. Alt dette og meget mere vil vi gerne høre din mening, og indbyder derfor til dialog.

Det politiske og kunstneriske landskab

Når vi ser på både det politiske landskab i dag, så gives der meget opmærksomhed til de nye reformer og målstyret undervisning. Den holdning vil vi gerne udfordre og have en dialog om hvordan vi kan tænke kunstneriske skabende processer og professionelle kunstnere mere ind i formidlingen.

Vi håber at du vil dele din viden, din holdning og dine erfaringer med os til TOPMØDE om kulturformidling.  

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.