<< TILBAGE

Tidligere kursus 2017

Complete Vocal Technique

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser

Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

4 dages kursus i sangteknik & fortolkning for sangere, skuespillere og dansere.

Kurset vil give deltageren en introduktion til Complete Vocal Technique-metoden og forskellige tekniske redskaber, som umiddelbart kan anvendes.  

Ole Rasmus Møller går konkret til værks. Han trætter ikke deltageren med uendelige sangøvelser, men hjælper dem med at nå deres mål og ønsker om eksempelvis højere toner, kraftigere volume, nye klangfarver og effekter.

Kursusdagen vil begynde med korte lektioner i emner såsom:

  • Støtte
  • De 4 stemmefunktioner
  • 10 trin til en personlig fortolkning

Efter det tekniske oplæg arbejdes der med en pianist i 2 x 3 timer. Alle deltagerne inddrages i alle sessions. Om aftenen vil der være mulighed for at arbejde i studiegrupper.

Kurset er løsningsorienteret. Deltagerne bedes medbringe noder (eller back tracks) til 3-4 sange, som de ønsker at arbejde med. Alle genrer er velkommen.

Complete Vocal Technique  
CVT-coach, skuespiller og sanger Ole Rasmus Møller underviser i den anerkendte metode “Complete Vocal Technique” udviklet af Cathrine Sadolin. Teknikken, som baseres på videnskabelige undersøgelser, har hjemsted på Complete Vocal Institute i København men er i dag førende på verdensplan med modulkurser i europæiske storbyer og studerende fra hele verden. 

Ole Rasmus Møller har haft succes i hele Skandinavien med vokal-gruppen Hans Mosters Vovse og er i dag aktiv i trioen Én Over/Én Under. På teaterscenen har Ole Rasmus medvirket i en lang række musicals, kabaretter og revyer, og han har derudover været en flittigt brugt speaker, session-sanger, dubber og tegnefilmsinstruktør. Men i disse år er Ole Rasmus først og fremmest underviser på Complete Vocal Institute, hvor han sidder i ledelsen og bliver sendt ud på opgaver verden over.
Læs mere på www.olerasmus.dk 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK