<< TILBAGE

Tidligere kursus 2016

Pædagogisk viden og forskning

Modulet i pædagogisk viden og forskning, hører under den pædagogiske diplomuddannelse, som EVU udbyder i kraft af DDSKS samarbejdsaftale med UCSJ. 

På modulet - der er målrettet undervisere i de kunstneriske videregående uddannelsesinstitutioner - får du lejlighed til at arbejde med din kunstneriske undervisningspraksis. Der arbejdes med aktuelle og relevante pædagogiske forståelser og undersøgelsestilgange, og forløbet stræber efter både filosofisk indsigt, teoretisk forståelse og konkret praktisk udvikling af undervisningen i lyset af aktuel pædagogisk viden og forskning. Modulet introducerer endvidere til kultur- og uddannelsespolitiske udviklingstendenser, som kontekstforståelse for pædagogisk udvikling i de kunstneriske videregående uddannelsesinstitutioner.

Modulet giver 10 ECTS og afsluttes med en skriftlig opgave og en mundtlig eksamen.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 1. oktober, og der er infomøder  som følger:

Mandag den 12. september

10.15-12.15: Den Danske Scenekunstskole, Odense

Tirsdag den 13. september:

10.15-12.15: Den Danske Scenekunstskole, Fredericia

14.00-16.00: Den Danske Scenekunstskole, Århus

Onsdag den 14. september:

14.30-16.30: Den Danske Scenekunstskole, København

Undervisningen foregår i udgangspunktet på dansk, med mulighed også for udvekslinger undervejs i undervisningen på engelsk. Vejledning kan foregå på engelsk, ligesom der er mulighed for at aftale yderligere særskilte dialoger på engelsk.

Som gennemgående underviser har vi lavet aftale med Jens Skou Olsen, som dels er udøvende kunstner med et internationalt virke som komponist og kontrabassist, dels docent på Rytmisk Musikkonservatorium. Han har gennem en årrække haft fokus på udviklingen af nye uddannelser, nye fag og nye studieformer, og senest har han forsvaret sin Ph.d. på Roskilde Universitet og Copenhagen Business School om udvidede oplevelser af æstetisk sandhed gennem musikperformance. Vi er i gang med forberedelserne, og glæder os rigtig meget.

Prisen er 8.500  for modulet inkl. ophold og forplejning med eget værelse på Den Danske Scenekunstskole EVU i Odsherred, samt kompendium med mindre dele af pensum.

Datoer

9.-10. november 2016

8.-9. februar 2017

14.-15. marts 2017

Skriftlig aflevering

30. marts

Mundtlig eksamen

5.- 6.-7. april

Opstart den 9. november 2016  -  ansøgningsfrist er den 1. oktober  -  ansøgningsskema HER.

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK