<< TILBAGE

Tidligere kursus 2016

Castingkursus

med Anja Philip

Castingkurset kommer til at have den enkelte skuespiller som omdrejningspunkt med øvelser i, hvordan man som skuespiller formår, at være sandfærdigt tilstede, når man arbejder foran et kamera.

Vi skal fylde konkrete værktøjer i værktøjskassen og arbejde med, at hver skuespiller kan føle sig så styrket som muligt og få det optimale ud af sit potientiale. Dette både i forhold til forberedelse og castingsituationen.

Det bliver 3 intense dage med det mål, at alle mærker en større frihed og forståelse af, at arbejde som skuespiller med film og tv.

 

 

Anja Philip, er medejer af Casteriet og har arbejdet som caster siden 1993. Underviser i casting på bl.a. Scenekunst- og Filmskolen, Det Danske Filmskuespillerakademi og Super 16.

Casteriet har siden 1999 leveret casts til en lang række spillefilm, reklamefilm og tv-serier.  Casteriets arkiv er i konstant udvikling og rummer i dag over 7.000 professionelle skuespillere og amatører fra hele Danmark. De har et indgående kendskab til den danske skuespillerscene, og holder sig løbende ajour med den store talentmasse. 

http://casteriet.dk/

 

Kurset er blevet til i samarbejde med DSF - Dansk Skuespiller Forbund

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK