<< TILBAGE

Tidligere kursus 2016

Castingkursus

med Anja Philip

Castingkurset kommer til at have den enkelte skuespiller som omdrejningspunkt med øvelser i, hvordan man som skuespiller formår, at være sandfærdigt tilstede, når man arbejder foran et kamera.

Vi skal fylde konkrete værktøjer i værktøjskassen og arbejde med, at hver skuespiller kan føle sig så styrket som muligt og få det optimale ud af sit potientiale. Dette både i forhold til forberedelse og castingsituationen.

Det bliver 3 intense dage med det mål, at alle mærker en større frihed og forståelse af, at arbejde som skuespiller med film og tv.

 

 

Anja Philip, er medejer af Casteriet og har arbejdet som caster siden 1993. Underviser i casting på bl.a. Scenekunst- og Filmskolen, Det Danske Filmskuespillerakademi og Super 16.

Casteriet har siden 1999 leveret casts til en lang række spillefilm, reklamefilm og tv-serier.  Casteriets arkiv er i konstant udvikling og rummer i dag over 7.000 professionelle skuespillere og amatører fra hele Danmark. De har et indgående kendskab til den danske skuespillerscene, og holder sig løbende ajour med den store talentmasse. 

http://casteriet.dk/

 

Kurset er blevet til i samarbejde med DSF - Dansk Skuespiller Forbund

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.