<< TILBAGE

Tidligere kursus 2017

Filmskuespil III

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser

Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Karaktererudvikling og tekstarbejde

Det tredje kursus i rækken af filmkurser for skuespillere med Emma Balcazar.

Kursets fokus ligger i karakterarbejde, hvor deltagerne lærer at fortolke og betjene dramatiske tekster med karakter som både udgangs- og holdepunkt.

Vi arbejder med schemata og arketyper i forbindelse med menneske og den dramatiske forståelse, så deltagerne får redskaber til at skabe tre-dimensionelle karakterer, der løfter sig fra blot en funktion i teksten.

 Vi benytter os af både tekst og karakteranalyse, emotionelle fortolkning og skuespillernes fantasi og det personlige bud .

Deltagerne lærer at lægge fokus i karakterens væren i forhold til det dramatiske udtryk og indtryk, så performances bliver født udfra karakterens oplevelse af teksten frem for skuespillerens analyse af ditto

Deltagerne lærer også at sætte karakterer i forbindelse med den dramatiske udvikling, så de kan betjene karakteren i både tid og rum i forbindelse med en længere filmfortælling – spillefilm.

Vi arbejder med et spillefilms manuskript, hvor vi producerer skitser af div. nøglescener, hvor karakteren udvikles i takt med fortællings lang bue.

Se også:

Filmskuespil 1  Grundlæggende teknik: Screen presence,  dramatisk indtryk  og emotionel formidling
- et kursus der giver deltagerne en teoretisk forståelse og en praktisk tilgang til filmskuespil, både dramatisk såvel som kunstnerisk.

Filmskuespil II: Karakterarbejde og den filmiske fortælling
- et kursus, der giver deltagerne en teoretisk forståelse og en praktisk tilgang til karakterarbejde i det filmiske rum.

 

Emma Balcázar er oprindeligt uddannet journalist  og har en BA i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet. I 2005 blev Emma uddannet Filminstruktør fra Den Danske Filmskole - og hun er fast tilknyttet underviser på Den Danske Scenekunstskole siden 2012.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.