<< TILBAGE

Tidligere kursus 2017

Filmskuespil III

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser

Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Karaktererudvikling og tekstarbejde

Det tredje kursus i rækken af filmkurser for skuespillere med Emma Balcazar.

Kursets fokus ligger i karakterarbejde, hvor deltagerne lærer at fortolke og betjene dramatiske tekster med karakter som både udgangs- og holdepunkt.

Vi arbejder med schemata og arketyper i forbindelse med menneske og den dramatiske forståelse, så deltagerne får redskaber til at skabe tre-dimensionelle karakterer, der løfter sig fra blot en funktion i teksten.

 Vi benytter os af både tekst og karakteranalyse, emotionelle fortolkning og skuespillernes fantasi og det personlige bud .

Deltagerne lærer at lægge fokus i karakterens væren i forhold til det dramatiske udtryk og indtryk, så performances bliver født udfra karakterens oplevelse af teksten frem for skuespillerens analyse af ditto

Deltagerne lærer også at sætte karakterer i forbindelse med den dramatiske udvikling, så de kan betjene karakteren i både tid og rum i forbindelse med en længere filmfortælling – spillefilm.

Vi arbejder med et spillefilms manuskript, hvor vi producerer skitser af div. nøglescener, hvor karakteren udvikles i takt med fortællings lang bue.

Se også:

Filmskuespil 1  Grundlæggende teknik: Screen presence,  dramatisk indtryk  og emotionel formidling
- et kursus der giver deltagerne en teoretisk forståelse og en praktisk tilgang til filmskuespil, både dramatisk såvel som kunstnerisk.

Filmskuespil II: Karakterarbejde og den filmiske fortælling
- et kursus, der giver deltagerne en teoretisk forståelse og en praktisk tilgang til karakterarbejde i det filmiske rum.

 

Emma Balcázar er oprindeligt uddannet journalist  og har en BA i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet. I 2005 blev Emma uddannet Filminstruktør fra Den Danske Filmskole - og hun er fast tilknyttet underviser på Den Danske Scenekunstskole siden 2012.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK