<< TILBAGE

Tidligere kursus 2016

Filmskuespil II

Karakterarbejde og den filmiske fortælling

Det andet kursus i en række af 3, af filmteknik for skuespillere

Kurset giver deltagerne en teoretisk forståelse og en praktisk tilgang til karakterarbejde i det filmiske rum. 

Gennem dokumentariske fortolkninger og portrætter lærer deltagerne at kende og designe tre-dimensionelle karakterer, som senere bliver overført til fiktive karakterer og tekstuelle fortolkninger.

Elever får værktøj til at anke det filmske-dramatiske arbejde i karakteren frem for tekstuel fortolkning, dramatiske situationer eller sig selv, for på den måde at skabe komplekse karakterbud, som får lov til udfolde sig  psykologisk og emotionelt rigtigt i takt med teksten.

Vi arbejder med performanalyse, psykologisk fortståelse og praktiske øvelser for at træne skuespillerens væren frem for gøren foran kamera.

Se også:

Filmskuespil 1  Grundlæggende teknik: Screen presence,  dramatisk indtryk  og emotionel formidling
- et kursus, der giver deltagerne en teoretisk forståelse og en praktisk tilgang til filmskuespil, både dramatisk såvel som kunstnerisk

Filmskuespil III:   Karaktererudvikling og tekstarbejde
- kursets fokus ligger i karakterarbejde, hvor deltagerne lærer at fortolke og betjene dramatiske tekster med karakter som både udgangs- og holdepunkt.

 

Emma Balcázar er oprindeligt uddannet journalist og har en BA i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet. I 2005 blev Emma uddannet Filminstruktør fra Den Danske Filmskole - og hun er fast tilknyttet underviser på Den Danske Scenekunstskole siden 2012.

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.