<< TILBAGE

Tidligere kursus 2016

Filmskuespil II

Karakterarbejde og den filmiske fortælling

Det andet kursus i en række af 3, af filmteknik for skuespillere

Kurset giver deltagerne en teoretisk forståelse og en praktisk tilgang til karakterarbejde i det filmiske rum. 

Gennem dokumentariske fortolkninger og portrætter lærer deltagerne at kende og designe tre-dimensionelle karakterer, som senere bliver overført til fiktive karakterer og tekstuelle fortolkninger.

Elever får værktøj til at anke det filmske-dramatiske arbejde i karakteren frem for tekstuel fortolkning, dramatiske situationer eller sig selv, for på den måde at skabe komplekse karakterbud, som får lov til udfolde sig  psykologisk og emotionelt rigtigt i takt med teksten.

Vi arbejder med performanalyse, psykologisk fortståelse og praktiske øvelser for at træne skuespillerens væren frem for gøren foran kamera.

Se også:

Filmskuespil 1  Grundlæggende teknik: Screen presence,  dramatisk indtryk  og emotionel formidling
- et kursus, der giver deltagerne en teoretisk forståelse og en praktisk tilgang til filmskuespil, både dramatisk såvel som kunstnerisk

Filmskuespil III:   Karaktererudvikling og tekstarbejde
- kursets fokus ligger i karakterarbejde, hvor deltagerne lærer at fortolke og betjene dramatiske tekster med karakter som både udgangs- og holdepunkt.

 

Emma Balcázar er oprindeligt uddannet journalist og har en BA i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet. I 2005 blev Emma uddannet Filminstruktør fra Den Danske Filmskole - og hun er fast tilknyttet underviser på Den Danske Scenekunstskole siden 2012.

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK