<< TILBAGE

Tidligere kursus 2007

Meisner - basic

- i samarbejde med DSF

Meisnerteknik er en konkret arbejdsmetode, der fokuserer på nærvær og samarbejde. Sanford Meisner var en af grundlæggerne af The Group Theater. Han udviklede og forfinede det, der nu kaldes Meisnerteknik. Teknikken bygger på K. Stanislavskijs teorier og principper, og deltagerne arbejder med improvisationsøvelser, der fokuserer på spontanitet og på at reagere ærligt på sine medspillere i nuet.

5429 MEISNERTEKNIK – BASIC

Formålet med kurset er at styrke skuespillerens koncentrations og perceptionsevne. Træningen giver dem nogle solide redskaber, der er meget brugbare især i forhold til film, tv, casting og nærvær på scenen. Den ene del af træningen er et repetitionsbaseret øvelsessystem, hvor deltagerne arbejder to og to. Den anden del er tekstarbejdet. Her lærer deltagerne bl.a. at forberede sig bedre hjemme, at finde deres karakters funktion og at overføre teknikken og redskaberne i selve skuespilarbejdet til det, de kan i forvejen.

UNDERVISER: SARAH BOBERG

Sarah Boberg er uddannet som skuespiller og underviser i New York på bl.a. Actors Studio og William Esper Studio. Sarah har undervist både instruktører og manuskriptforfattere på Den Danske Filmskole, og hun underviser også skuespileleverne på Filmhøjskolen i Ebeltoft såvel som på Århus-, Odense- og Statens Teaterskole.

Kurset er fuldstændigt overtegnet og der er derfor lukket for tilmeldinger. Tilmeldingsfristen var 8. januar

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK