<< TILBAGE

Tidligere kursus 2016

UDVIKLINGSPLATFORMEN FOR SCENEKUNST, PRODUCER'S PLATFORM

Hvad er egentlig producentens rolle? Og hvad kan producenten bidrage med til kunstneren og den kunstneriske virksomhed? Flere producenter både i Danmark og internationalt befinder sig nu i et mere symbiotisk forhold til kunstnere, hvor de indtager en aktiv og kreativ rolle for at skabe et solidt fundament og større bæredygtighed.

Til denne workshop, der bliver Udviklingsplatformens første officielle arrangement, har vi hentet Kate McGrath ind fra Fuel i London,www.fueltheatre.com. Kate har lang erfaring som creative producer og arbejder tæt sammen med kunstnere for at forløse deres potentiale. Med hendes hjælp ønsker vi at skabe inspiration og refleksion om det mulighedsrum producenten har, både i forhold til kunstnere og publikum, samt udforske forskellige modeller for at producere ny scenekunst.
Workshopen vil starte med en kort præsentation af Udviklingsplatformens arbejde og foreløbige planer.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.