<< TILBAGE

Tidligere kursus 2016

Zen og kunsten at fotografere

Kursus i kreativt kameraarbejde

Zen & kunsten at fotografere er en udfordring til at gentænke din måde at fotografere på og give dine billeder nyt liv. Gennem forskellige foto-opgaver og små daglige ekskursioner udforsker du dit forhold til dit kamera og dig selv. Din visuelle bevidsthed vil blive testet, og vi vil arbejde med, hvad det vil sige at ”se”. Inspirationen vil komme fra fotografiske øvelser, samtale, meditation, billedkritik, oplæsninger og digte. Alt sammen med det formål at redefinere dine forventninger til dit fotografi, så dine billeder bliver mere personlige og meningsfulde for dig. Medbring dit kamera og sørg for, at der er af plads på dit hukommelseskort, så du er klædt på til at arbejde det meste af dagen med fotografiske øvelser og opgaver.

 

Om Douglas Beasley

Douglas Beasley har en baggrund som modefotograf. Men det er som fotomentor og kunstfotograf, at han for alvor har slået sit navn fast. Gennem hans firma ”Vision Quest Foto Workshops” afholder han i dag workshops over hele USA, Guatemala, Peru, Mexico, Italien, Norge, Irland, Japan, og Kina. Kernen i hans arbejde er at stimulere det personlige udtryk og den kreative vision frem for at dyrke kamerateknik. Han brænder i stedet for at hjælpe hver enkelt deltager til at finde deres egen stemme i stedet for blot at tage smukke, men anonyme billeder.

Læs mere på http://douglasbeasley.com 

Foto: Amy Pezicara

 

Kurset afholdes på STATION NEXT i Hvidovre og på DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE i Nykøbing Sj.

Kurset starter den 29.07. (deltagerne sørger selv for indkvartering fra den 29.-30.7) hos Station Next i Filmbyen, Fægtesalsvej 7 · 2650 Hvidovre · Tel 36 77 49 40  mail@station-next.dk· www.station-next.dk ·

Den 30.- 31.07 afholdes kurset hos Den Danske Scenekunstskole - EVU i Odsherred (Nykøbing Sjælland) hvor indkvartering og forplejning indgår i prisen.

 

 

     

 

   

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK