<< TILBAGE

Tidligere kursus 2016

Forumteater - nu med Teater!

Danmarks vildeste, sværeste, sjoveste, letteste forumteater kursus. Vil du lære forumteaterhåndværk - så er det her, du skal slå til!


KURSET ER FOR DIG DER
• Vil i gang med at bruge (mere) forumteater i din undervisning.
• Vil inspireres på forumteater - nu med teater!
• Mangler sparring og inspiration til spillederrollen.
• Vil knuselske at integrere mere krop og rum i din undervisning.


DET FÅR DU
• Et top-kompetent rum til at lære trin 1-2-3 i forumspil.
• Træning i spilleder rollen.
• 3 forskellige opbygninger af forumspil.
• 5 greb som joker benytter for at stimulere spillet.
• Udfordring til stregen på din rolle som underviser/facilitator.
• Forståelse for hvorfor kontekst er Gud når det gælder forumteater!


TID OG STED:
20.- 21. april 2016 -  1. internat
25. - 26. maj 2016 - 2. internat
1. - 2. juni 2016 - 3. internat

Undervisningen er opbygget med internatophold i Odsherred. På internatet er undervisning, eget værelse og fuld forplejning inkluderet i prisen.


UNDERVISER
Birthe Blåbjerg Jakobsen.
Har som den første scenekunstner i Danmark fået støtte af Statens Kunstfond til sit arbejde med at udvikle forumteater til dansk kontekst. Har siden 2006 brugt forumteater til opgaver om: integration, medborgerskab, arbejdsidentitet, frivilligt arbejde, innovativ tænkning, lederskab, foreningsstruktur, demokrati, selvmord, ungdom, alderdom, målsætning og udfordrende læringsmiljø. Uddannet skuespiller i 2007. Kunstnerisk leder i Forumteatret Prisme siden 2009. Arbejder som skuespiller, spilleder og instruktør. Er desuden uddannet Certificeret Mægler hos Center for Konfliktløsning. Er pt. under uddannelse hos ISFO som Systemisk Familieopstiller.


KOMMENTARER FRA TIDLIGERE KURSISTER OG ANMELDERE
“Man imponeres fra start over instruktør og spilleder Birthe Blåbjerg Jakobsen. Med sin afvæbnende, inkluderende facon sætter hun krav til både seriøsitet og kreativitet, mens hun samtidig får skabt så uformel og tryg en stemning, at alle tør kaste sig ud i at optræde.” Teateravisen.dk

“Det er kollektiv vejledning for fuld blæs! Det kræver lirken og god tid at få dagens tilstedeværende unge i gang. En tid, som Birthe Blåbjerg Jakobsen med en imponerende ro giver både de unge og sig selv for at komme videre i handlingen på en hensigtsmæssig måde.” (Folkeskolen.dk.)

“Intensiteten i læringen!! Birthe formår at arbejde på flere niveauer på samme tid, og den feedback hun giver når hun ser grupper arbejde er skarp, spot on og altid fremadrettet.” (Kursist)

“ Mega lækker effektivitet og planlægning! Gode lege på de rigtige tidspunkter.” (Kursist)

“ Godt gedigent undervisning af håndværket - man har sgu en helt værktøjskasse med hjem.” (Kursist)

“Det var megafedt! Man føler sig klædt godt på i metoderne, men oplever også i læringsrummet hvad forumteater virkelige kan, når en dygtig spil-leder har det i hænderne....det var magisk :-)” (Kursist)

“Birthe Blåbjerg Jakobsen er en forrygende debatdynamo, der med energisk komik og køligt overblik sætter gang i lattermuskler og tankeprocesser. Som umådelig kyndig leder af spillet koster hun rundt med publikum, mens hun guider os igennem det ene vanskelige valg efter det andet.” (Teateravisen.dk)

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK