<< TILBAGE

Tidligere kursus 2016

DUBBING v/ Chresten Speggers

Kurset giver et indblik i, hvad det vil sige at dubbe og lægge stemme til udenlandske produktioner. Deltagerne stifter bekendtskab med de basale teknikker, man skal kende, når man dubber og kommer til at arbejde med tegnefilm, sit- com (live-action) og dokumentarindtaling. Deltagerne bliver introducerede til de grundlæggende teknikker i dubbing.

Kurset afvikles i et professionelt dubbingstudie med tekniker.

Alle deltagerne får efterfølgende tilsendt en stemmeprøve med et udvalg af det, der er blevet indtalt i løbet af ugen.
 

Underviser: Chresten Speggers

Chresten Speggers er skuespiller, instruktør og tekstforfatter og har været kreativ leder på Camp-David siden maj 2004. Som instruktør og stemmecaster, har han arbejdet med adskellige biograffilm, tegnefilm, serier og dokumentarprogrammer for både TV2 og DR. Han underviser 4. års skuespiller eleverne på Den Danske Scenekunstskole København i indtaling og dubbing og har afholdt kurser for Dansk Skuespillerforbund siden 2000.

Samarbejdspartner: Dansk Skuespillerforbund

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.