<< TILBAGE

Tidligere kursus 2016

Dubbing 2 v/Lars Thiesgaard

Har du været på Dubbing 1 og fået lyst til at tage næste skridt ind i dubbing-verdenen? Vil du finde ud af, hvor mange stemmer du har, vil du arbejde med at finde og fastholde dem, vil du afsøge stemmens grænser og opleve energi-niveauet i arbejdet med dubbing af TV-tegnefilm, hvor man skal bruge flere forskellige stemmer?

Så er det nogle af de emner, der vil blive gennemgået på dette kursus. Kurset afsluttes med indspilning af en kort stemme-præsentations-fil, som man kan sende til lydstudier, der arbejder med dubbing.

1. og 2. dag foregår i Odsherred (1 overnatning) 3. dag foregår i et professionelt dubbing-studie: SDI MEDIA (tidligere Sun Studio), Dortheavej 4, 2400 København NV.


Lørdag:
Den Danske Scenekunstskole Efter- og videreuddannelsen i Odsherred

Ankomst kl. 10.00 - kursus, mad og tegnefilm frem til ca. kl. 21.30.

Søndag:
Den Danske Scenekunstskole Efter- og videreuddannelsen i Odsherred

Morgenmad kl. 8.00 - kursus, mad og tegnefilm frem til kl. 18.30, hvor der er aftensmad/afgang. (Vi kan tilbyde gratis overnatning til dem, der ikke har overnatningsmulighed i København)

Mandag:
SDI Media, København

Ankomst kl. 9.30 - rundvisning og arbejde i studiet frem til ca. kl. 19.30.
 

Obs! Kurset kræver, at du har deltaget på kurset dubbing 1 først!

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.