<< TILBAGE

Tidligere kursus 2016

Lysforståelse med Michael Breiner


Ungdom på republique, foto af Søren Knud.

Lysforståelse er en workshop, for alle faggrupper. Vi vil beskæftige os med grundlæggende viden om lys, og hvordan vi kan omsætte denne vide i praksis.

Workshoppen omhandler lysets fysik og grundlæggende principper, men også lysfænomener i naturen. Der fokuseres også på at skabe en fælles reference ramme for deltagerne, for at styrke den visuelle kommunikation imellem forskellige faggrupper.

Lysforståelse indeholder bla, lysets fysik, farvetemperatur, Ra værdier, CIE systemet, farveblanding og lyskvalitet.

Workshoppen henvender sig til alle der arbejder med scenelys og som har behov for at få en grundlæggende indføring og forståelse for lys som aktivt kunstnerisk virkemiddel.

Om Michael Breiner

Michael Breiner er autodidakt lysdesigner og har arbejdet freelance, national og internationalt siden 2001. Michael har en baggrund som teatertekniker og belysningsmester for Doktor Dante, Kaleidoskop og Hotel Pro Forma. Michael arbejder primært med lysdesign til scenekunst, specielt indenfor fysisk teater og dans. Siden 2004 har Michael undervist på Den Danske Scenekunstskole, og i 2011 som fast tilknyttet fagspecialist ved Center for isenesættelse og design.

 

 

 

 

 

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.