<< TILBAGE

Tidligere kursus 2015

Samtaler om Scenekunst - Andcompany & Co. fra Berlin med forestillingen SOUNDS LIKE WAR

Lørdag den 24. januar kl. 20.00 på Mungo Park

Efteruddannelsen fortsætter samarbejdet med Mungo Park omkring deres internationale gæstespil og artist talks.

Den anerkendte tyske teatergruppe Andcompany&Co kaster et blik på deklarationen af 1. Verdenskrig og på hvordan man senere har defineret starten på krige og konflikter. Og så med et twist af sort humor og rock’n roll attitude. SOUNDS LIKE WAR: KRIEGSERKLÄRUNG leger med sprogbetydninger, meninger og billeder, tilsat en god portion galgenhumor, når skuespillerne skal forsøge at lave en foredragskoncert til publikum.

Det tyske ord Kriegserklärung har en dobbelthed i sin betydning. Ordet betyder både en ´krigserklæring´ og ´forklaring af krig´. Forestillingen leger med at sammenligne teaterperformance og krigsfærd.

Kompagniet er et af Tysklands mest anerkendte teatergrupper inden for en genre, der på dokumentarisk vis indrammer sine forestillinger. Forestillingen er produceret af Andcompany&Co, den tyske festival Theaterformen og den store Liftfestival i London. 


ARTIST TALK MED MONNA DITHMER
Efter forestillingen vil Politikens teaterredaktør, Monna Dithmer, moderere ½ times artist talk med kunstnerne (Kl. 20.45-21.15). Tilmelding er ikke nødvendig.

OBS! Forestilling og artist talk foregår på engelsk. Køb billetter til forestillingen via Mungo Parks hjemmeside.

I samarbejde med

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.