<< TILBAGE

Tidligere kursus 2015

Intensivt skriveværksted


© Mongi Aouinet / Laaroussa

Kurset bygger på intensive skriveøvelser, hvor deltagerne arbejder med situation, karakter og dialog. Forløbet bygges op omkring improvisation og skriveøvelser, hvor der lægges vægt på at udvikle grundlæggende dramatiske færdigheder. I løbet af kurset udvikles der en kort dramatisk tekst som afprøves i en workshop, hvor teksterne bliver prøvet på gulvet med professionelle skuespillere.

Under kurset vil vi arbejde med:

1.      situation.

2.      karakter.

3.      dialog.

4.      Ideudvikling og tekstkritik.

Kurset henvender sig til alle der ønsker at skrive dramatik.

Underviser: Mads Thygesen og Jakob Weis.
 

Kurset ledes af Den Danske Scenekunstskoles rektor Mads Thygesen, tidligere rektor for Dramatikeruddannelsen, som vil give en grundig indføring i dramatikkens arbejdsformer og metoder. Mads Thygesen er uddannet ved Aarhus Universitet, hvor han forsvarede sin ph.d.-afhandling om ny europæisk dramatik i januar 2009. Han har ti års erfaring med undervisning på teateruddannelser i Danmark, Norge og Frankrig og har undervist på universitetsniveau siden 2003.


Kurset er i et samarbejde med Dansk Skuespillerforbund
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.