<< TILBAGE

Tidligere kursus 2015

MIC UP – lydworkshop på GROB

Deltag i en 2-dages workshop med den amerikanske lyddesigner Will Pickens


Foto: Christian Geisnæs

Workshoppen fokuserer på, hvordan en gentænkning af teatrets lyddesign giver nye kunstneriske muligheder for lyd teknikere/designers, skuespillere, scenografer og instruktører. Ved at bruge nye typer af mikrofoner og højttalere kan man opnå et lydbillede med en dybde, volumen og detaljegrad, som man kender fra film.

Den første dag er der fokus på en række standard indstillinger. Dagen efter får deltagerne selv lov til at afprøve ideer og indstillinger. Begge dage arbejdes der med skuespillere og scener fra GROBs aktuelle stykke Jorden Brænder.

Deltagerne har mulighed for at se forestillingen lørdag den 14. marts kl. 17.00. Billetten indgår i kursusprisen.

Læs mere på www.grob.dk

Will Pickens har arbejdet med nyrealistiske lydbilleder på nye og klassiske dramaer på forestillinger som bl.a. The Apple Family, The Realistic Joneses og Death of a Salesman. Læs mere om Will Pickens på: http://www.willpickens.com/

Kurset er i et samarbejde med Teater GROB og Yann Coppier, Uddannelsesansvarlig for lyd, Den Danske Scenekunstskole København.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.