<< TILBAGE

Tidligere kursus 2015

Samtaler om Scenekunst - 1537 - DANSKETID

Lørdag d. 11. april 2015 på Mungo Park

Efteruddannelsen fortsætter samarbejdet med Mungo Park omkring deres internationale gæstespil og artist talks.

Denne gang gæster det norske kompagni Statsteatret Allerødscenen med forestillingen 1537 – DANSKETID og Monna Dithmer vil efterfølgende moderere ½ times artist talk med kunstnerne.

Velkommen til en tid, hvor nationalfølelsen endnu ikke er opfundet. Og velkommen til en rejse i religion, rigdom, sprog, sex og slaveri. Vi møder en mystisk dansk teatertrup, som på sin vej gennem norske fjorde forsøger at frelse frosne sjæle fra katolsk undergang. Luther er den nye vin. En ung norsk mand slutter sig til truppen – og dermed til en rejse, han sent vil glemme.

Forestillingen 1537 – DANSKETID udgør én af ti forestillinger i serien ’Norge 1066-2066’. Et koncept, hvor Statsteatret søger at nyskrive fortællingen om Norge og bringe den ud til land og folk. En rejse, som tager dig gennem vigtige knudepunkter i historien og måske endda giver svar på, hvem vi er, og hvorfor vi er blevet sådan.


ARTIST TALK MED MONNA DITHMER
Forestilling spiller kl. 20.00 og foregår på norsk og varer 1 time og 20 minutter (uden pause). Efter forestillingen kl. 21.30 vil Politikens teaterredaktør, Monna Dithmer, moderere ½ times artist talk med kunstnerne. Tilmelding er ikke nødvendig.

Køb billetter til forestillingen via Mungo Parks hjemmeside.


I samarbejde med

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK