<< TILBAGE

Tidligere kursus 2006

SKUESPILTEKNIK MED THOMAS MÜLLER

- I samarbejde med DSF

Et kursus i at skabe LIV på scenen. Det handler, som skuespiller om at turde tage chancer, risici på scenen og at gøre disse risici til en tryghed. 

På kurset arbejdes der med almindelige ensembleøvelser, som finder sted hver dag. Improvisationer med udgangspunkt i en tekst fra et stykke. Det personlige udtryk er i fokus i stedet for det stereotypt teatrale.
Hvad er rollen? Hvad er jeg selv? Hvorledes hænger det sammen?
Hvor langt kan man gå i at give det irrationelle frit spillerum på scenen?
Hvordan erobrer man situationen nu og igen og igen?

Der vil blive arbejdet med tekster af Nòren, Tjekhov, Strindberg, Fosse, m.fl.

Der arbejdes både i grupper og individuelt.

UNDERVISER: THOMAS MÜLLER

Thomas Müller er instruktør og har lavet mere end 50 forestillinger rundt omkring på de svenske scener, på radio og på teaterhøjskolerne. Han er interesseret i det irrationelle og uforudsigelige skuespil og i hvordan man finder tryghed på scenen i og igennem hinanden i stedet for at hænge det op på tonefald og rekvisitter, som desværre stadigvæk dræber det sceniske liv. Hvordan skaber man liv uden at forfalde til kedelig naturalisme, som virker ægte, men ikke er det.<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.