Tidligere kursus 2015

Dans i Skolen

Har du lyst til at arbejde med dans i skolen og har du brug for nye perspektiver og flere redskaber?

Kurset giver et indblik i, hvordan dans i skolen kan gribes an, så der er fokus på det enkelte barns udtryk i fællesskabet. I en vekselvirkning mellem teori og praksis præsenteres deltagerne for principper, modeller og metoder og helt konkrete redskaber til at undervise skolebørn i dans.

Foto: Martin Dam Kristensen

·        Opvarmning, teknik, improvisation

·        Opbygning af den enkelte danselektion i forhold til alder

·        Klasserumsledelse

·        Hvordan får man børnene til at fordybe sig?

·        Hvordan skaber man koreografier sammen med børnene?

·        Opbygning af danseforløb med forskellige temaer

·        Diskussion og refleksion af arbejdet

Kursusdeltagere: Kurset henvender sig til dansere og andre som ønsker eller har lidt erfaring at undervise børn i dans i skolen – primært fokus på indskoling og mellemtrin.

Underviser: Susanne Frederiksen, Dansehallerne.

Susanne Frederiksen, Dansehallerne. Susanne er uddannet danser og koreograf på London Contemporary Dance School og har de seneste mange år arbejdet med at præsentere dans for børn, unge og voksne. Har udgivet ”Dans du’r. Kreativ dans for de 6 til 9-årige i skolen.”

Kurset udbydes i samarbejde med Dansehallerne