<< TILBAGE

Tidligere kursus 2015

STAGE-SET-SCENERY – World of entertainment technology!Er du nysgerrige på det nyeste nye indenfor teaterteknik og udstyr? Og er du ansat på et teater tilknyttet Københavns Teater?


Så meld dig til turen til Stage-set-scenery (tidligere ShowTech) i Berlin – den største teatertekniske messe i Europa.

Vi kører med bus fra København tidlig morgen den 9. juni og er tilbage den 11. juni om aftenen. Vi skal bo ved Aleksander Platz. Udover messebesøget skal vi se en forestilling og på rundvisning på et af byens teatre.

Det Københavnske Teatersamarbejde betaler for rejse, hotel og én dags entré til messen. Diæter til de enkelte deltagere skal teatrene selv betale. Morgenmad på hotellet er dog inkluderet.

Du kan læse mere om messen på www.stage-set-scenery.de  og se programmet for de aktiviteter, workshops og foredrag, som messen byder på.

Deltagerantal: 45 ansatte fra teatre i Det Københavnske Teatersamarbejde. Der er som udgangspunkt plads til 9 deltagere fra hvert af de fem teatre. Er der et eller flere teatre, der ikke kan mønstre 9 deltagere, kan pladsen overdrages til et andet teater. Hvis der er ledige pladser i bussen, kan andre også komme i betragtning mod egenbetaling.

Program:

Tirsdag den 9. juni
Kl. 06.15 Afrejse fra Reventlowsgade, København
Kl. 15.00 Ankomst til Berlin
Kl. 20.00 Fælles middag

Onsdag den 10. juni
kl. 10.00 Messebesøg
Kl. 13.00 Afgang til Potsdam, Schloss Sanssouci
Kl. 19.30 Forestilling, Dummy Lab, CHAMÄLEON Theater

Torsdag den 11. juni
Dagen fri til messe, teaterbesøg, shopping etc
Kl. 14.15 Busafgang til København
Kl. 22.00 Hjemkomst

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.