<< TILBAGE

Tidligere kursus 2014

Vokseværk - Egnsteaterkonference

© Philippe Quesne/Vivarium Studio

Egnsteatre og små storby teatre har fået vokseværk. Selvom det ikke nødvendigvis fremgår af kultursektionen i Politiken, så er disse teatre en, på mange måder, stadig mere markant og væsentlig kulturaktør i provins og udkant. Man kan måske ligefrem tale om en ny nationalscene? Den årlige konference er blevet det forum, hvor disse teatre mødes, udveksler og får ny inspiration fra hinanden og fra inviterede gæster.

Kom og vær med til diskussioner om udfordringer, vækst, kultur i provinsen, nye teaterformer og meget andet, med bl.a Kulturministeren og det nye Projektstøtteudvalg for Scenekunst under Statens Kunstfond.

PROGRAM

SAMARBEJDSPATRNERE: Odsherred Teater, Fairplay, Holbæk Teater og Aaben Dans Roskilde

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.