<< TILBAGE

Tidligere kursus 2014

Dubbing

Hvad er de grundlæggende teknikker i dubbing, og hvordan hænger dubbing sammen med blandt andet produktionen af tegnefilm og andre animerede film? Kurset giver et indblik i, hvad det vil sige at dubbe, og deltagerne stifter bekendtskab med de basale teknikker, man skal kende, når man lægger stemme til blandt andet tegnefilm.

På kursets sidste dag indtales en stemmeprøve, og denne vil, sammen med et udvalg af det der er blevet indtalt i ugens løb, efterfølgende blive sendt til kursusdeltageren på en CD.

 

© Philippe Quesne/Vivarium Studio

Underviser: Chresten Speggers Simonsen
Chresten Speggers Simonsen er skuespiller, instruktør og tekstforfatter og har været kreativ leder på Camp-David siden maj 2004. Som instruktør og stemme caster, har han arbejdet på adskillelige biograffilm, tegnefilm, serier og dokumentarprogrammer for både TV2 og DR. Han underviser 3. års eleverne på Statens Teaterskole i indtaling og dubbing og har afholdt kurser for Dansk Skuespillerforbund siden 2000.

Kurset er et samarbejde mellem Dansk Skuespillerforbund og Statens Scenekunstskole-Efteruddannelsen

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.