<< TILBAGE

Tidligere kursus 2006

PRODUCENTUDVIKLING III

KLARTEXT

Denne skriveworkshop har fokus på den professionelle salgstekst. For bag alle succesfulde teaterproduktioner står en række stærke tekster: Teksten der sikrede produktionsstøtten eller legatet. Teksten til pressen, til publikum, til nettet etc. Jo bedre disse tekster er, des større er chancen for økonomisk og publikumsmæssig succes.

På dette kursus sætter forfatter og skrivecoach Kim Johannessen fokus på deltagernes egne tekster. Undervejs introduceres grundlæggende skriveredskaber og principper. For at blive bedre til at skrive skal deltagerne selv bidrage med en relevant tekst (max to sider), som kan diskuteres. Teksterne skal ikke være færdigarbejdede, for deltagerne skal arbejde videre med dem i forløbet. Foruden denne tekst skal deltagerne medbringe en halv sides præsentation af et projekt.

UNDERVISER: KIM JOHANNESSEN

Kim Johannessen arbejder som forfatter, tekstforfatter på et reklamebureau og coach for forskellige kunstnere fra alle brancher. Han underviser i, hvordan man producerer bedre ansøgninger, brochurer, pressemeddelelser m.m. Desuden freelancer han ved siden af sine skriveworkshops på skoler, aftenskoler, gymnasier og kreative uddannelser.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.