<< TILBAGE

Tidligere kursus 2006

PRODUCENTUDVIKLING III

KLARTEXT

Denne skriveworkshop har fokus på den professionelle salgstekst. For bag alle succesfulde teaterproduktioner står en række stærke tekster: Teksten der sikrede produktionsstøtten eller legatet. Teksten til pressen, til publikum, til nettet etc. Jo bedre disse tekster er, des større er chancen for økonomisk og publikumsmæssig succes.

På dette kursus sætter forfatter og skrivecoach Kim Johannessen fokus på deltagernes egne tekster. Undervejs introduceres grundlæggende skriveredskaber og principper. For at blive bedre til at skrive skal deltagerne selv bidrage med en relevant tekst (max to sider), som kan diskuteres. Teksterne skal ikke være færdigarbejdede, for deltagerne skal arbejde videre med dem i forløbet. Foruden denne tekst skal deltagerne medbringe en halv sides præsentation af et projekt.

UNDERVISER: KIM JOHANNESSEN

Kim Johannessen arbejder som forfatter, tekstforfatter på et reklamebureau og coach for forskellige kunstnere fra alle brancher. Han underviser i, hvordan man producerer bedre ansøgninger, brochurer, pressemeddelelser m.m. Desuden freelancer han ved siden af sine skriveworkshops på skoler, aftenskoler, gymnasier og kreative uddannelser.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK