<< TILBAGE

Tidligere kursus 2006

LEDELSESUDVIKLING MODUL 5

Konfliktløsning

Når det man skaber er et kunstnerisk funderet produkt, er der altid mange følelser i spil. Derfor er en sund arbejdskultur en forudsætning, når mange faggrupper skal arbejde sammen. Men konflikter kan, og skal ikke, undgås.

Dette kursus har fokus på lederens ansvar i forhold til konflikter mellem mennesker internt i organisationen. Deltagerne skal se på de årsager og sammenhænge, der er årsag til, at konflikter overhovedet opstår, og der vil blive gennemgået nyttige værktøjer til almindelig konfliktdæmpning og -mægling. Samtidig arbejdes der med cases, hvor deltagerne med udgangspunkt i egne erfaringer skal etablere løsningsforslag og tiltag til at dæmpe og opløse konflikter i konkrete, men tænkte sager. Kurset veksler mellem oplæg, øvelser, opgaver og debat.

UNDERVISER: LARS GANDSØ

Lars Gandsø har haft sin egen konsulentvirksomhed siden 1994 og bl.a. løst opgaver for Undervisningsministeriet, HK, SID, PostDanmark og Danmarks Radio. Siden 2000 har han undervist i ledelse og kommunikation ved Statens Teaterskole.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK