<< TILBAGE

Tidligere kursus 2006

LEDELSESUDVIKLING MODUL 5

Konfliktløsning

Når det man skaber er et kunstnerisk funderet produkt, er der altid mange følelser i spil. Derfor er en sund arbejdskultur en forudsætning, når mange faggrupper skal arbejde sammen. Men konflikter kan, og skal ikke, undgås.

Dette kursus har fokus på lederens ansvar i forhold til konflikter mellem mennesker internt i organisationen. Deltagerne skal se på de årsager og sammenhænge, der er årsag til, at konflikter overhovedet opstår, og der vil blive gennemgået nyttige værktøjer til almindelig konfliktdæmpning og -mægling. Samtidig arbejdes der med cases, hvor deltagerne med udgangspunkt i egne erfaringer skal etablere løsningsforslag og tiltag til at dæmpe og opløse konflikter i konkrete, men tænkte sager. Kurset veksler mellem oplæg, øvelser, opgaver og debat.

UNDERVISER: LARS GANDSØ

Lars Gandsø har haft sin egen konsulentvirksomhed siden 1994 og bl.a. løst opgaver for Undervisningsministeriet, HK, SID, PostDanmark og Danmarks Radio. Siden 2000 har han undervist i ledelse og kommunikation ved Statens Teaterskole.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.