<< TILBAGE

Tidligere kursus 2013

Samtaler om Scenekunst - Charlot Lemoine, Tania Castaing og Jacques Templeraud

Hvordan skaber man originale forestillinger ud af urfortællinger?

I en samtale mellem Vélo Théâtres Charlot Lemoine og Tania Castaing,og objektteaterkunstneren Jacques Templeraud fra Théâtre Manarf fokuseres der på hvordan man med urgamle fortællinger, som alle kender og har sine egne billeder på, kan skabe ny scenekunstneriske udtryk. Hvordan kan man genopdage historien med en nutidig bevidsthed og gøre den vedkommende? Og er kendt stof en brugbar platform for at eksperimentere og skabe ny scenekunst?

Samtalen præsenteres som et samarbejde mellem Efteruddannelsen og Det Kongelige Teater der i denne sæson præsenterer tre franske forestillinger, der på hver sine måde fortolker brødrene Grimms eventyr Den lille Rødhætte.


Vélo Théâtre: Og han spiste mig

De tre franske gæstespil er kurateret af Catherine Poher, der er moderator for samtalen.

Vélo Théâtre: Og han spiste mig, opføres på Lille scene 13.-15. november kl. 10 og 18. Se video fra forestillingen

Théâtre Manarf: Intim-intim, opføres på i Store prøvesal 14.-17. november kl. 19:30, søndag kl. 17

Compagnie Graine de Vie: Ulvens sult opføres på Lille scene 20.-22. november kl. 10 og 18 (den 22.11 dog kun kl. 18) Se video fra Forestillingen

Samtalen finder sted efter opførelsen af Intim-intim torsdag 14. november kl. 20.45 i store prøvesal i Skuespillerhuset. Tilmelding er ikke nødvendig og der er gratis adgang.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.