<< TILBAGE

Tidligere kursus 2013

Scenedans og Handicap

I løbet af efteråret 2013 starter Dansehallerne i samarbejde med Efteruddannelsen et tiltag om scenedans og handicap.

Vi inviterer det professionelle dansemiljø og handicap miljøet til dialog i bevægelse og ord med spændende workshops, hvor vi har inviteret nogle af de fremmeste internationale formidlere og kunstnere fra området på besøg i Dansehallerne.

Onsdag d. 23. oktober, kl. 17-21 har vi Caroline Bowditch www.scottishdancetheatre.com/index.php?pid=126 på besøg.Hun er, som hun selv beskriver det; ” myggen der summer ” i øret på det skotske kunstmiljø., ”Agent for change”. Caroline er en meget inspirerende og engageret oplægsholder, underviser, danser og koreograf, der i en del år har holdt til i Glasgow og gjort et kæmpe arbejde for at sætte inkluderende praksis på dagsordenen i britisk og skotsk kulturliv. Hendes workshop er en specifik introduktion til hendes undervisningspraksis, til inkluderende praksis generelt samt dialogskabende omkring bekymringer / behov for de deltagende dansere m/ uden handicap for en inkluderende praksis.

Mandag d. 25.-onsdag d. 27. november kl. 17-21 vil Candoco Dance Company / England http://www.candoco.co.uk   give en tre dages workshop. Her får deltagerne et indblik i kompagniets undervisningsmetoder og stil, får stillet praktiske opgaver og bliver bragt i dialog med hinanden gennem egne erfaringer for at give en dybere forståelse for en inkluderende praksis i dans. Dagene er opbygget med en progression i materialet og det forventes at man kan deltage i alle tre dage workshoppen varer.

På workshoppen vil man også få lejlighed til at opleve en forestilling i duetform fra kompagniets repertoire.

Deltagergebyr for begge workshop: 900,-kr

Deltagelse i enkelt workshop:

23. oktober: 250,-kr

25.-27. November: 850,-kr

Alle workshop foregår i Dansehallerne, Pasteursvej 14, 2. Sal, 1799 København V.

For kørestolsbrugere er der adgang med elevator fra foyer, Pasteursvej 20.

Tilmelding er nødvendig, senest en uge før hver workshop og skal ske til Susanne Fredriksen på sfr@dansehallerne.dk

Der fyldes op efter først til mølle princippet.

 

 

 

 

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK