<< TILBAGE

Tidligere kursus 2013

Teater som symptom - kunstnerisk strategi som praktik

Lecture ved Anders Carlsson, Institutet

Foto fra We love Africa and Africa loves us. Et samarbejde mellem Nya Rampen (Fin), Institutet (Sve) og kunstneren Markus Öhrn (Sve).

Institutet (grundlagt 2000) er en tournerende svensk teatergruppe. Formålet med Institutet er at deltage i den internationale udveksling af viden og erfaring inden for nutidig scenekunst og udforske nye æstetiske strategier. Institutet's arbejdsmetode er at opbygge internationale alliancer mellem åben og progressiv agenter, og at kræve plads til kritisk tænkning og for kunstneriske tilgange til livet.

Lecturen er en del af Miriam Frandsen's undervising på linierne for instruktion og scenografi, Statens Scenekunstskole.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.