<< TILBAGE

Tidligere kursus 2013

Giv feedback og move forward

Anerkendende feedback er en væsentlig metode til at stimulere en fri og personlig kunstnerisk udvikling hos dine elever. Med anerkendende feedback opnår du selvsikkerhed og selvstændighed hos dine elever, og dermed sætter feedback rammen for dine elevers læringsmæssige udvikling.

Feedback er de sproglige tilbagemeldinger som du som underviser giver dine elever, og som vores elever giver hinanden. På denne kursusdag skal vi fordybe os i brugen af et anerkendende sprog når vi giver feedback i danseundervisningen. Du vil få en dybere forståelse for hvad feedback er, hvilken effekt anerkendende feedback vil have for din undervisning og du vil få værktøjer til at sætte det i spil i undervisningen – både som underviser og eleverne imellem.   

Arbejdsform:

Dagen veksler mellem teoretisk indblik i hvad anerkendende feedback er, øvelser hvor du træner forskellige feedbackformer, og refleksioner over hvilken forskel det kan gøre for dig som danseunderviser. 

UNDERVISER: Lene Kobbernagel

 

Lene Kobbernagel driver virksomheden Samtalekunst, som arbejder for at fremme anerkendende samtaler i kunstneriske læringsprocesser. Lene er desuden fast tilknyttet Statens Teaterskole, hvor hun underviser i dramaturgi, refleksion og kunstneriske processer.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.