<< TILBAGE

Tidligere kursus 2013

Fasemodellen

Efteruddannelsen ønsker at sætte fokus på metoder og modeller, som beskriver udviklingen af den komplekse produktion, der kræver samarbejde mellem mange faggrupper helt fra starten af processen.

Mungo Park har gennem evaluering af produktionsforløb udviklet en metode, der består af seks faser, som dækker hele udviklingsarbejdet fra idé-generering til færdig forestilling. Med afsæt i denne metode håber vi at skabe et forum for udveksling af erfaringer og at skabe en debat for scenekunstnere omkring disse processer.

Kom til Allerød og hør instruktør og teaterleder Martin Lyngbo samt ensamble fortælle om deres arbejdsprocesser og den udviklede metode.

I samarbejde med Mungo Park www.mungopark.dk

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.